Zaragoza ønsker Gelabert på en lejeaftale

Logo Realmadrid 010101

César Gelabert er en af de Castilla-spillere, som der er størst forhåbninger om i Real Madrid, og forleden bragte vi nyheden om, at Arsenal var interesserede i den 19-årige spanier. Der er dog også mulighed for, at Gelabert bliver i Spanien, fordi nu melder Real Zaragoza sig på banen, og de undersøger angiveligt mulighederne for, at have ham på en lejeaftale i næste sæson.

Zaragoza ligger for tiden nummer to i Segunda División, hvilket giver direkte oprykning til La Liga, og der er fem points ned til tredjepladsen. Gelabert kan altså få en aftale i næste sæson, som minder om Takefusa Kubos i denne sæson, idét han derved kunne jagte regelmæssig spilletid for en La Liga-oprykker.

Gelabert tiltrækker som nævnt interesse fra store klubber som Arsenal, og det skyldes også, at hans kontrakt udløber i 2021. I Real Madrid planlægger man dog at give ham en langvarig kontraktforlængelse, hvorefter man vil overveje at udleje ham.

Log-på for at kommentere

Jeg er indforstået