Real Madrid-spillere går 10 % ned i løn

logo

Real Madrid er netop kommet frem til en aftale mellem bestyrelsen og spillerne hos førsteholdet, Castilla samt basketholdet, om at gå 10 % ned i løn i 2020.

Lønnedgangen på 10 % er såfremt den igangværende sæson bliver sat i gang igen. Sker dette ikke, vil spillerne gå 20 % ned i løn i stedet.

Aftalen er forhandlet på plads med Sergio Ramos i spidsen for spillerne, mens Jose Angel Sanchez har repræsenteret klubben.

Spillernes gestus er værdsat af ledelsen, og de ca. 50 millioner euro man sparer på dette, vil sikre at resten af medarbejderne i klubben fortsat vil modtage 100 % af deres løn.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet