Fabián Ruiz’ agent bekræfter interesse fra Real Madrid

Logo Realmadrid 010101

Napolis 24-årige spanske midtbanespiller, Fabián Ruiz, er flere gange blevet rygtet til Real Madrid, både før han blev solgt til Napoli, og efter at han har leveret på et solidt niveau for den italienske klub.

Ruiz’ agent indrømmer også, at Real Madrid har vist interesse i hans klient:
- Det er sandt, at de viste deres interesse, og vi fortalte Napoli om det, men lige nu skal han være fokuseret på sit eget hold. Vi må se, hvad der sker til sommer.

Napoli befinder sig på en på sjetteplads i Serie A med ni point op til fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League. Dermed kan Ruiz blive fristet af et skifte, hvis han vil spille i den store europæiske turnering, men omvendt kan Napoli blive svære at forhandle med, eftersom flere af klubbens bærende spillere har kontraktudløb til sommer.

Jeg er indforstået

• Optimering af teknisk funktionalitet